Home Nieuws Bart Ramselaar koestert PSV tijd vanwege behaalde landstitel

Bart Ramselaar koestert PSV tijd vanwege behaalde landstitel

19
0

Bart Ramselaar is dolgelukkig met zijn transfer van PSV naar Utrecht. Het is niet de vurig gewenste transfer waar hij drie jaar terug op hoopte maar Ramselaar heeft weer perspectief.

PSV nam een vooralsnog miljoenenverlies op de koop toe en dacht mee met Ramselaar. De speler zelf kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd bij PSV. De behaalde landstitel geeft Ramselaar in ieder geval veel voldoening. In de kampioenswedstrijd tegen Ajax mocht Ramselaar in de tweede helft invallen.

“Het is jammer dat ik na veel wedstrijden in mijn eerste jaar het afgelopen seizoen zo weinig speelde. Ik had het liever omgedraaid”, vertelt Ramselaar aan het Algemeen Dagblad. “Ik kijk met gemengde gevoelens terug op mijn tijd bij PSV, al ben ik blij dat ik de stap destijds heb gemaakt.”

“Ik heb twee heel mooie seizoenen gehad waarin ik bijna alles speelde én ik ben kampioen geworden”, legt Ramselaar uit. “Van Bommel maakte andere keuzes. Of ik dat snapte? Dat is moeilijk te snappen, maar het zijn keuzes die je moet accepteren.”

Ramselaar was dicht bij een overstap naar het buitenland. “Maar FC Utrecht is mijn club en dat weet iedereen. Het voelde vertrouwd en de keuze was dus niet zo moeilijk. Het is tijd om lekker te gaan voetballen en te laten zien wat ik kan.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here