Home Nieuws Bart Ramselaar in beeld bij FC Twente

Bart Ramselaar in beeld bij FC Twente

134
0

Het opnieuw noodlijdende FC Twente wordt gelinkt aan Bart Ramselaar. De club uit Enschede die zo’n beetje de gehele Eredivisie bedonderde, staat op de rand van promotie.

Clubwatcher Jan van Staa denkt dat de kleine behendige middenvelder een prima optie zou zijn voor de aanstaande kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.

“Financieel is hij wellicht niet haalbaar, maar qua voetballend vermogen is hij wel heel goed. Ik ken hem natuurlijk van mijn tijd bij FC Utrecht, hij staat alleen al te lang stil in zijn ontwikkeling”, aldus Van Staa bij De Staantribune op RTV Oost.

Tubantia journalist en Twente watcher Leon ten Voorde ziet in Ramselaar ook een optie voor volgend seizoen. “FC Twente heeft denk ik nog wel tien spelers nodig voor in de Eredivisie. Dan zullen er wel veel spelers gehuurd worden, dus als ze Ramselaar kunnen huren, zou dat een optie zijn. Maar dat is veel te vroeg voor om te speculeren.”

Het lijkt erg onwaarschijnlijk dat de wegen van Ramselaar en Twente elkaar niet zullen gaan kruisen aangezien de middenvelder een fiks salaris opstrijkt en een vertrekwens uit Nederland zal hebben, naast het feit dat Ramselaar een te hoge transfersom voor het bijna bedelende Twente moet opbrengen.


Vorig artikelPSV zet in op nog één jaar Luuk de Jong
Volgend artikelToon Gerbrands spreekt waardering uit voor prestaties Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in