Home Nieuws Bart Ramselaar blijft nuchter maar weet: ‘Dit is niet mijn niveau’

Bart Ramselaar blijft nuchter maar weet: ‘Dit is niet mijn niveau’

38
0

‘Ik stond wel even te kijken, ja’, zegt Bart Ramselaar over de mededeling dat van hem verwacht werd dat hij met Jong PSV naar NEC moest.

Bart Ramselaar kende een uiterst moeizame voorbereiding maar is geen type wat gaat klagen en om heen zich heen gaat slaan. ‘Ik ben dan inderdaad geen speler die raar gaat doen of zo”, zei Ramselaar eerder al in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Dat past niet bij me. Ik zie iedere wedstrijd als een kans, speel voor PSV en doe alles om de club te helpen. Zaterdag zal ik er ook tegen ADO bij zijn en dus probeer ik na vanavond weer goed te herstellen en als de trainer me nodig heeft, ben ik er.”

Ramselaar wist donderdag dat hij ging spelen tegen NEC. “Dit is gewoon een eredivisieduel, met een ploeg die in deze ambiance ook in de eredivisie kan spelen. Het is hartstikke zonde dat wij deze wedstrijd op het laatst nog weggegeven hebben. Dat mag niet gebeuren, als je in de slotfase op 2-4 komt. Zelf kan ik terugkijken op een mooie pot.”

Ramselaar wilde zichzelf niet op de borst kloppen, maar vindt wel dat hij in de top van de eredivisie kan spelen. “Dit is niet mijn niveau”, zei hij over het duel in de eerste divisie.

“Dan nog moet je snel de knop omzetten en lekker gaan voetballen. Dat heb ik geprobeerd en ik wilde dat ook overbrengen op het team. Jammer van die slotfase, maar we hebben het hier een van de beste ploegen in de eerste divisie moeilijk gemaakt.”


Vorig artikelHoofdrol voor Ramselaar bij Jong PSV
Volgend artikelNog geen basisplaats voor Érick Gutiérrez in Den Haag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in