Home Nieuws Barça-fans blijven Luuk de Jong eren: ‘Everyone cried when he left’

Barça-fans blijven Luuk de Jong eren: ‘Everyone cried when he left’

3682
0

Dat Luuk de Jong in zijn buitenlandse jaren een betere voetballer is geworden, behoeft geen discussie meer.

Of het nu door zijn seizoen in Barcelona komt of juist zijn jaren in Sevilla, Luuk de Jong is technisch gezien een stuk beter dan voor zijn vertrek naar Spanje. Met Sevilla won hij de Europa League door eigenhandig af te rekenen met FC Internazionale maar er is meer. De Jong is zowel in Sevilla als in Barcelona mateloos populair.

In Barcelona had hij enkele maanden nodig de harten van de fans te vinden maar heden ten dage kan De Jong niet meer stuk in Catalonië. Het karakter van Luuk de Jong in combinatie met zijn nooit afdoende werklust zorgt er in Catalonië voor dat hij niet vergeten wordt. Meer dan een jaar na zijn vertrek uit Barcelona vallen er op sociale media nog geregeld complimenten te horen over zijn werklust, karakter en houding in het seizoen dat hij voor FC Barcelona speelde.

We kunnen gerust stellen dat Luuk de Jong populairder is dan de huidige spits van de Catalanen, Robert Lewandowski. Deze week eerde een Barcelona-fan Luuk de Jong opnieuw. ‘Hero in our dark time’, stond bij een filmpje over Luuk de Jong, waarin de fan de volgende reactie plaatste: ‘Everyone cried when he left’.

Video-item onder de foto


Vorig artikelDriessen neemt het op voor Veerman maar uit opnieuw kritiek op Benítez: ‘Daar kan je echt niet op bouwen’
Volgend artikelVIDEO | De kwaliteiten van transfertarget nummer één Miles Robinson

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in