Home Nieuws Bakkali kent eerste tegenslag in Valencia

Bakkali kent eerste tegenslag in Valencia

6
0

Zakaria Bakkali heeft nog niet heel veel indruk kunnen maken in Valencia. De problematische buitenspeler is door zijn werkgever niet opgenomen in de selectie voor de Champions League wedstrijden.

Bakkali maakt geen deel uit van de groep van 23 voetballers die door Valencia is ingeschreven voor deelname aan de groepsfase van de Champions League. Trainer Santo is nog niet erg onder de indruk van Bakkali en plaatste hem niet op de lijst van 23 spelers.
Bakkali deed wel al ruim een half uur mee in het eerste Primera División-duel met Rayo Vallecano (0-0). In de dubbele Champions League-ontmoeting met AS Monaco kreeg Bakkali geen speelminuten en ook in het thuisduel met Deportivo la Coruña deed Nuno geen beroep op de tiener. Bakkali zal dus ook niet in actie komen op het hoogste podium van Europa.

Bakkali haalde in het Nieuwsblad hard uit naar PSV. ‘Ik had vijftien interessante voorstellen. Maar ik koos niet voor het geld, wel voor een team dat een langetermijnproject in gedachten had”, vertelt de aanvaller aan Het Nieuwsblad. ”Valencia rekent nu nog niet op mij. ­Normaal ook als je anderhalf jaar niet meer gespeeld hebt.’ Maar als ik het mocht herdoen, zou ik net hetzelfde gedaan hebben: niet bijtekenen bij PSV. Misschien dat als PSV erop terugblikt, het zijn mening wel zou bijstellen. Want ze gebruikten mij om een voorbeeld te stellen. Ze dachten dat ik wel zou bijtekenen als ik in de B-kern zou panikeren. Maar ik bleef rustig. In Nederland werd ik door de ­media afgeschilderd als een enfant terrible. Ik kookte vanbinnen, nu nog steeds, maar die woede uitte ik nooit. Ik ben rijper geworden”, zo besluit Bakkali. Het lukt de voetballer maar niet om in de spiegel te kijken, zoals onlangs Labyad wel lukte door te stellen dat PSV erg goed voor hem is geweest en Labyad de club nooit had moeten verlaten.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here