Home Nieuws Bakkali en Labyad staan alweer voor vroegtijdig vertrek bij Valencia en Sporting

Bakkali en Labyad staan alweer voor vroegtijdig vertrek bij Valencia en Sporting

9
0

De 2 rebellen Zakaria Bakkali en Zakaria Labyad naderen beiden alweer de uitgang bij hun werkgevers Valencia CF en Sporting Lissabon. Zowel Bakkali en Labyad staan op de nominatie om verhuurd te worden door hun eigenlijke werkgevers.

De 2 probleem voetballers lijken vooralsnog weinig indruk te maken op het trainingsveld. De nieuwe trainer Jorge Jesus, overgekomen van rivaal Benfica, was voornemens een elftal te bouwen rondom de veelzijdige middenvelder uit Utrecht maar heeft na enkele weken genoeg gezien van de Marokkaanse dribbelaar. Het Portugese Record meldt dinsdag dat Labyad op de nominatie staat om te worden verhuurd aan Vitesse of Paok Saloniki.
Zakaria Bakkali daarentegen is bij een club terecht gekomen waar een officieuze technisch manager annex zaakwaarnemer Jorge Mendes de touwtjes stevig in handen heeft. Valencia lijkt niet al te geïnteresseerd om Bakkali een serieuze kans te geven en diverse clubs in Spanje worden aan zijn naam gelinkt voor wat betreft een verhuurperiode. Bij Valencia zijn ze op de hoogte van de grillen van Bakkali en zijn gevolg en willen daarom de buitenspeler eerst elders aan het werk zien. Bakkali zal dus binnenkort waarschijnlijk niet zijn opwachting tegen PSV maken met zijn werkgever Valencia voor de onderlinge oefenwedstrijd van beide clubs.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here