Home Nieuws Bakayoko onderwerp van gesprek | Naast PSG en Napoli ook twee Premier...

Bakayoko onderwerp van gesprek | Naast PSG en Napoli ook twee Premier League-clubs met interesse

1928
0

Aan de hand van Peter Bosz en eerder Ruud van Nistelrooij, weet Johan Bakayoko zich behoorlijk te ontwikkelen. De Belgische aanvaller maakt wekelijks stappen voorwaarts en lijkt inmiddels een heuse steunpilaar te worden.

Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke heeft PSV weer de beschikking over heuse buitenspelers met acties en voorzetten in de benen. Zowel Noa Lang als Johan Bakayoko toveren de ene voorzet na de andere richting Luuk de Jong, die vaak raad weet met dergelijke voorzetten. Noa Lang is denderend begonnen aan zijn PSV hoofdstuk maar ook Johan Bakayoko geldt inmiddels als speler voor de basis waar we op kunnen bouwen.

De interesse vanuit andere clubs in Johan Bakayoko neemt zienderogen toe maar de jonge Belg lijkt onverstoorbaar. Het plan is duidelijk want de snelle buitenspeler wil bij PSV blijven deze zomer. Bakayoko voorziet voor zichzelf een duidelijk traject en daar horen clubs als Napoli en Paris Saint-Germain tot op heden niet bij. De aanvaller is geregeld onderwerp van gesprek in Italiaanse en Franse media maar het plan is nu eenmaal dat Bakayoko deze zomer bij PSV blijft.

Inmiddels lijkt Bakayoko ook in Engeland onderwerp van gesprek te zijn geworden want de eerste Premier League-clubs lijken zich inmiddels aan te dienen. Door zijn goede spel regent het transfergeruchten maar zowel bakayoko als zijn management lijken onvermurwbaar te zijn in deze fase van zijn carriere.

De concrete interesse van Paris Saint-Germain en Napoli is daar, maar volgens het medium @BelgiumTouch zouden nu ook twee Premier League-clubs de interesse in Bakayoko bij diens zaakwaarnemer kenbaar hebben gemaakt. West Ham United zou één van de geïnteresseerde clubs zijn maar in Engeland klinkt ook de naam van de nummer twee van vorig seizoen, Arsenal.


Vorig artikelJohan Derksen onder de indruk van PSV en Peter Bosz
Volgend artikelJohan Derksen, die eerdere uitlatingen over Noa Lang overtrof, stelt mening bij: ‘Publieksidool’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in