Home Nieuws Bakayoko niet verbaasd door interesse PSG maar is vastberaden: ‘Ik blijf deze...

Bakayoko niet verbaasd door interesse PSG maar is vastberaden: ‘Ik blijf deze zomer bij PSV’

1065
0

De Parijse club Paris Saint-Germain toonde dit seizoen al meermaals interesse in diverse spelers van PSV.

Uiteraard volgt de Parijse miljoenenformatie de verrichtingen van Xavi Simons op de voet maar ook Johan Bakayoko staat op de radar van PSG. Sterker nog, de Franse topclub bleek serieus in de markt te zijn afgelopen winter door met een bod bij PSV aan te kloppen. Zowel PSV als Bakayoko hapten niet toe. Dat gaat deze zomer ook niet gebeuren, verzekerde Bakayoko afgelopen week. De interesse streelt hem zeker maar doet verder weinig. .

De aanvaller vertelt in gesprek met ELF Voetbal over de interesse vanuit Parijs, waar zelfs een plan klaar lag zijn ontwikkeling te stimuleren. “Nee, eigenlijk vond ik het niet heel verrassend dat PSG mij wilde hebben. Ik was voorafgaand aan het WK voor het grote publiek misschien nog niet zo bekend, maar ik weet van mezelf wat ik kan en ook waar mijn kwaliteiten liggen. Andere clubs herkennen die ook”, klinkt het vastberaden.

Voor Bakayoko bestaat er geen twijfel waar zijn toekomst ligt. “Het is heel mooi als zo’n topclub interesse heeft, maar ik blijf voorlopig bij PSV en wil mezelf hier blijven ontwikkelen.Ik weet niet hoe mijn situatie bij PSV nu was geweest als Cody Gakpo en Noni Madueke hier nog waren. Maar het is nu eenmaal zo gelopen dat zij vertrokken en ik vaker in de basis sta.”


Vorig artikelWordt seizoen ’23-’24 het seizoen van voormalig FC Barcelona talent en PSV ‘basisspeler’ Fodé Fofana?
Volgend artikelYorbe Vertessen lijkt laatste wedstrijd voor PSV gespeeld te hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in