Home Nieuws Bakayoko neemt besluit en blijft bij PSV, Sangaré wil met PSV Champions...

Bakayoko neemt besluit en blijft bij PSV, Sangaré wil met PSV Champions League in en stelt Nottingham opnieuw teleur

8414
0

Er zijn nieuwe ontwikkelingen rondom Johan Bakayoko en Ibrahim Sangaré. En stevige ontwikkelingen want beide spelers hebben besloten bij PSV te blijven.

De gehele donderdag door is het al een komen en gaan van transferberichten over beide waardevolle spelers maar het loopt uiteindelijk op een langer verblijf van beide internationals. Dat betekent ook dat PSV zo’n 80 miljoen euro aan transferinkomsten mis zal gaan lopen. Althans, op dit moment.

Donderdagavond met de journalist Sacha Tavolieri, een Belgische transferspecialist, dat Johan Bakayoko bij PSV wil blijven. Zowel media in Nederland als in Engeland wisten eerder donderdag te melden dat Brentford een concreet bod van veertig miljoen euro bij PSV had achtergelaten. De journalist meldt dat Bakayoko besloten heeft bij PSV te blijven en er dus geen sprake is van onderhandelingen met welke andere club dan ook.

Bakayoko geniet volop interesse uit de Premier League de Belgische aanvaller telt zijn zegeningen bij PSV en houdt vast aan zijn doelstellingen bij PSV te slagen. Bovendien heeft de talentvolle buitenspeler het erg naar zin bij PSV en onder Peter Bosz. Links en rechts werd beweerd dat PSV Bakayoko naar de uitgang wilde werken maar dat lijkt erg onwaarschijnlijk te zijn.

Wel gaat vrijdag de medische keuring van Hirving Lozano gewoon door. Dan ander spectaculair nieuws want naast Johan Bakayoko lijkt ook Ibrahim Sangaré bij PSV te blijven. ‘Behoudens een wonder’, gaat de Ivoriaanse middenvelder met PSV de Champions League in, meldt het Eindhovens Dagblad over de Ivoriaan, die vrijdag ‘gewoon’ op de Herdgang zal verschijnen voor de voorbereiding op het duel tegen RKC Waalwijk.

Sangaré staat al een jaar lang in de concrete belangstelling van Nottingham Forest, maar heeft besloten bij PSV te blijven. Dat heeft ook van doen met de status van Nottingham Forest als Premier League-club, die voor de Ivoriaan onvoldoende is.

Sangaré lijkt PSV alleen te willen verlaten voor een echte grote club en heeft het net als Bakyoko erg goed naar zijn zin bij PSV. De jonge topvoetballers willen er dit seizoen echt iets van maken bij PSV. De Ivoriaanse krachtpatser werd drie jaar geleden voor zeven miljoen euro overgenomen van Ligue 1 club Toulouse. Sangaré speelde inmiddels 140 officiële wedstrijden voor PSV gespeeld.


Vorig artikelPSV alsnog akkoord met Napoli, Lozano vrijdag in Eindhoven voor medische keuring
Volgend artikelMarcel Brands toont ambitie en waarschuwt tegenstanders: ‘Overwinteren in de Champions League’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in