Home Nieuws AZ talent: ‘Als PSV belt, dan ben je gewoon trots’

AZ talent: ‘Als PSV belt, dan ben je gewoon trots’

34
0

Justin De Haas kiest bewust voor PSV. De verdediger komt over van AZ uit Alkmaar. De overgang kan met recht als plotseling en onverwacht worden bestempeld.

De negentienjarige verdediger heeft dinsdag een tweejarig contract ondertekend in Eindhoven.

De Haas komt over van AZ en sluit in eerste instantie aan bij Jong PSV. PSV betaalt niets aan vergoeding voor de verdediger omdat het contract in Alkmaar vorige week werd ontbonden. De Haas werd ook begeerd door meerdere clubs in binnen- en buitenland.

“Er waren nogal wat clubs waar ik heen kon en op de ochtend dat we hierover gingen praten, belde PSV ineens. Dat sprak mij meteen enorm aan”, reageert hij op zijn transfer. “Ik ben ingegaan op de uitnodiging en na een goed gesprek sta ik hier. Sportief is dit voor mij de beste keuze.”

Bij Jong AZ maakte De Haas al minuten in de Keuken Kampioen Divisie en heeft dus inmiddels de nodige ervaring in de benen. “Als PSV belt, dan ben je gewoon trots. Een topclub in Nederland, daar word je niet zomaar voor gevraagd. Ik hoop bij Jong zo goed mogelijk te presteren en dan zo snel mogelijk de overstap naar het eerste te kunnen maken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here