Home Nieuws AZ geeft nieuw signaal af over verkoop AZ spelers aan PSV

AZ geeft nieuw signaal af over verkoop AZ spelers aan PSV

12624
0

AZ is niet voornemens om spelers van de Alkmaarse club te verkopen aan PSV of aan andere topclubs in Nederland.

PSV komt vaker in de markt voor spelers van AZ maar daar wenst de club uit Alkmaar een einde aan te maken en dus werd er dit weekend nogmaals een standpunt gedeeld over eventuele verkoop van AZ spelers aan PSV. Een aantal spelers van AZ staan momenteel naar verluidt op het lijstje bij de traditionele top drie, onder andere bij PSV.

“Op het moment dat je in strijd bent met clubs als PSV, Ajax en Feyenoord, dan zou het gek zijn om één van je beste spelers te verkopen aan een ploeg die je wilt verslaan”, vertelt Max Huiberts, technisch directeur van AZ, bij ESPN. “Dat zou niet logisch zijn.”

Afgelopen winter zou PSV geïnformeerd hebben naar Jesper Karlsson. De buitenspeler zou de vervanger moeten worden voor de vertrokken Cody Gakpo en Noni Madueke. De Zweed bleek niet haalbaar omwille van de forse vraagprijs van AZ maar een nieuwe poging kan niet worden uitgesloten.

“Aan het einde van het seizoen kunnen sterkhouders vertrekken, dat weten we. Maar we hoeven niet per se spelers te verkopen”, stelt Huiberts vast, die daarmee een duidelijk signaal en waarschuwing af wenst te geven.


Vorig artikelBergwijn en Ajax spelers kregen het op weg naar de spelersbus zwaar te verduren
Volgend artikelVIDEO | De aftermovie van PSV – Ajax met Inside beelden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in