Home Nieuws Aversie De Graafschap tegen Jong PSV

Aversie De Graafschap tegen Jong PSV

13
0

Jong PSV is inmiddels alweer een aantal seizoenen actief in de Jupiler League en voor de talenten is het de ideale leerschool om zich te ontwikkelen. De tegenstanders van de topclubs in de Jupiler League ergeren zich ondertussen steeds meer aan Jong PSV en Jong Ajax. 

De vier beloftenteams in de Jupiler League gebruikten samen al 119 spelers. Ajax ‘leidt’ met 32 spelers, maar ook PSV maakte al gebruik van dertig spelers. De Graafschap zette slechts zeventien spelers in. De Graafschap moest op maandagavond naar Jong PSV en troffen toen een sterke tegenstander. Het duel eindigde in 2-2, terwijl Jong PSV op een vrijdagavond kansloos met 5-0 verloor van FC Den Bosch.

“Ik heb me besloten me er niet druk om te maken, want dat heeft toch geen zin”, zegt De Graafschap-trainer Henk de Jong in De Gelderlander. “Je weet nooit tegen wie je speelt en op maandagavond speel je meestal tegen een veel sterker beloftenteam dan op vrijdag. Maar ik ga me er niet meer aan ergeren. We gaan vrijdag naar Amsterdam om drie punten te halen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here