Home Nieuws Augsburgs geenszins van plan Ricardo Pepi aan PSV te verkopen

Augsburgs geenszins van plan Ricardo Pepi aan PSV te verkopen

2324
0

Augsburg lijkt niet voornemens haar aan FC Groningen verhuurde spits aan PSV te verkopen.

Ricardo Pepi kent een uitstekend jaar bij FC Groningen en is bij tal van clubs op de radar verschenen. Ook bij PSV en Earnie Stewart. Het is onrustig rond de spits van FC Groningen, wat op het punt van degraderen staat. PSV houdt de verrichtingen van de spits nauwlettend in de gaten.

Zaakwaarnemer Jaime Garcia was vorige week in gesprek met Voetbal International niet te spreken over de handelswijze van de club uit het zuiden van Duitsland. De zaakwaarnemer liet weten dat een terugkeer bij Augsburg geen optie is.

Pepi voelt zich aan zijn lot overgelaten door Augsburg en vindt dat de club zich niet aan de gemaakte afspraken houdt. Pepi voelt zich niet serieus genomen door Augsburg en wil vertrekken. “Ricardo heeft een langlopend contract bij ons. Met zijn kwaliteiten past hij heel goed bij onze speelstijl. Ook de trainer waardeert hem zeer. Natuurlijk hoor ik wat zijn zaakwaarnemer heeft gezegd”, zegt Augsburg-voorzitter Stefan Reuter tegen Sport1.

“Maar de feiten zijn duidelijk en er is tot nu toe niet geïnformeerd, laat staan dat er ​​aanbiedingen voor hem zijn geweest. Een transfer is voor ons momenteel dan ook geen issue. Zoals altijd kijken we pas naar concrete en passende aanbiedingen. Maar dat bespreken we rechtstreeks met hem en de zaakwaarnemer, niet in het openbaar”, klinkt het.

Waar mogelijk laat Pepi zich dan ook niet positief uit over een toekomst bij Augsburg. Zowel in Nederlandse als Duitse media laat de spits weten te willen vertrekken bij zijn eigenlijke werkgever.


Vorig artikelOngewone reserverol Ibrahim Sangaré | Hoe reageert Ivoriaan op beslissing van Nistelrooij?
Volgend artikelZoon Mark van Bommel: ‘Ging weg bij PSV om verschillende redenen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in