Home Nieuws Augsburg stelt vraagprijs Pepi op 16 miljoen euro: ‘Bij PSV zal hij...

Augsburg stelt vraagprijs Pepi op 16 miljoen euro: ‘Bij PSV zal hij niet veel spelen’

1422
0

PSV wordt al enkele weken in verband gebracht met de Amerikaanse aanvaller Ricardo Pepi.

Waar FC Augsburg eerst niet voornemens was de spits te verkopen, zijn er nu andere geluiden van Duitsland te horen. Augsburg lijkt inmiddels overstag te zijn in een eventuele verkoop van de aanvaller, die bij Groningen laat zien dat er veel potentie in hem schuilt. FC Augsburg heeft inmiddels een prijskaartje van 16 miljoen euro om de nek van Ricardo Pepi gehangen, weet BILD te melden.

De spits is ook in Nederland inmiddels onderwerp van gesprek. Aan de tafels van de diverse praatprogramma’s passeert de naam van de spits de revue. Zoals te doen gebruikelijk valt er ook een tegengeluid te noteren. “Twintig jaar en alleen nog maar wat gepresteerd in Amerika”, begint Mike Snoei aan tafel bij Voetbalpraat.

“Naar een Duitse club gegaan en daar amper gespeeld. Hij legt alle schuld ook bij die club, want ze zouden hem niet hebben geholpen. Nu zit hij bij FC Groningen, wat stijf onderaan staat. Hij heeft wel elf keer gescoord, dat is wel weer knap.”

“Ik vind sowieso dat je geen spelers moet halen van boven de 10 miljoen euro”, zegt Karim El Ahmadi, die reactie van analist Kees Luijckx krijgt. “Pepi is volgens mij een speler die, voordat hij naar FC Augsburg ging, al op de radar stond van PSV en Feyenoord. Daar is hij mislukt, maar bij FC Groningen speelt hij zichzelf weer in ’the picture’. Nu hopen ze een koopje te kunnen doen, maar 16 miljoen is geen koopje meer. Onder de 10 miljoen is het dat pas.”

“Ik vind ook niet dat hij een spits gaat zijn die er gelijk staat bij PSV of Feyenoord”, gaat El Ahmadi verder. “Terwijl je dat wel mag verwachten als je iemand voor bijna 10 miljoen euro haalt. Dat moet hij er gelijk staan. Bij PSV zal hij ook niet spelen”, aldus de voormalig Marokkaans international over PSV target Ricardo Pepi.


Vorig artikelJaap van Baar spreekt | PSV lijkt miljoenen euro’s en grof te gaan investeren
Volgend artikelPSV wankelde tegen FC Volendam maar is favoriet tegen Ajax, Heitinga glimlacht over geluk van Nistelrooij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in