Home Nieuws Atlético vreest sfeer Philips Stadion

Atlético vreest sfeer Philips Stadion

53
0

Het Atlético Madrid van coach Diego Simeone heeft uiterst respectvol gereageerd op de loting voor de 1/8e finale van de Champions League. De club en bestuurders vrezen de sfeer in het Philips Stadion, meldt VI.

“Het is een geweldige ploeg, met veel historie in Europa. Ze zullen het ons vast en zeker moeilijk maken om de volgende ronde te bereiken.” Sportief directeur José Luis Caminero, sprak lovend over de kwaliteiten van PSV. ‘Het is een offensief ingesteld team, met veel spelers uit de eigen opleiding, erg jong en met uitstekende technische kwaliteiten. De Uruguayaan Pereiro heeft een erg compact team verder versterkt.”
7 jaar geleden was PSV geen partij voor de 2e club uit Madrid, die de return in een leeg stadion Calderon moest afwerken. “Dat is een zure herinnering’, zei Villaverde. “Maar ook een fijne, omdat we ze toen wel uitschakelden”. Caminero betwijfelt of Atlético het weer zo makkelijk krijgt. “Hun coach, Phillip Cocu, kent onze competitie perfect en dat is een voordeel. Bovendien is de sfeer in hun stadion fantastisch, dat heeft PSV veel kracht gegeven. Ze wonnen niet voor niets van Manchester United en VfL Wolfsburg in het Philips Stadion. Dat ze een Engelse club hebben uitgeschakeld, zegt genoeg over hun potentie.”

De Madrilenen bevestigen tevens dat Gaston Pereiro een bekende is op de scoutingsrapporten van Atlético. “Pereiro is een uitstekende jonge en veelbelovende aanvaller die PSV beter laat voetballen. Ook bij ons is hij bekend. We verwachten veel van hem”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here