Home Nieuws Atlético Madrid in de markt voor Hirving Lozano

Atlético Madrid in de markt voor Hirving Lozano

922
0

De geruchten rond een vertrek van Hirving Lozano bij Napoli nemen dagelijks toe. De Mexicaan is aan zijn eerste en mogelijk laatste seizoen in Napels bezig.

Atlético Madrid is inmiddels ook één van de clubs geworden die de ontwikkelingen rond de Mexicaanse aanvaller op de voet volgt. Diego Simeone, trainer van de Madrilenen, heeft de scouts van Atletico de opdracht gegeven de verrichtingen van Lozano op de voet te volgen.


Het wil maar niet vlotten met Lozano in de Zuid-Italiaanse havenstad. Onder Carlo Ancelotti kreeg hij nog regelmatig de kans om zich te bewijzen, maar sinds Gennaro Gattuso aan het roer staat in Napels is Lozano op een zijspoor beland. Gattuso uit openlijk kritiek op Lozano, die daar weer moeite mee heeft in het openbaar zo aangepakt te worden.

De Mexicaans international staat inmiddels in de belangstelling van meerdere clubs. Onder meer vanuit de Premier League is interesse en inmiddels dus ook Atlético Madrid, zo meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. Atletico heeft niet meer de sterke financiele positie die het enkele jaren terug had en zal wel eerst minimaal één speler moeten verkopen voordat er weer geïnvesteerd kan worden.

Lozano kwam dit seizoen niet veel aan spelen toe, hoewel zijn start meer dan prima te noemen was. Tot op heden kwam hij zestien keer in actie voor Napoli in de Serie A. In die wedstrijden wist hij twee keer te scoren. Ook was hij eenmaal trefzeker in de Champions League.


Facebook Comments Box