Home Nieuws Atlético bevestigt, Savinho is onderweg naar Eindhoven maar ’tussenstop’ roept vraagtekens op

Atlético bevestigt, Savinho is onderweg naar Eindhoven maar ’tussenstop’ roept vraagtekens op

17399
0

Het grote Braziliaanse talent Savinho is onderweg vanuit Brazilië naar Europa en maakt letterlijk en figuurlijk een tussenstop in het Franse Troyes.

Een doodgewone club in het Franse voetbal wordt zomaar vanuit het niets het tussenstation voor een Braziliaanse toptalent. Dat gegeven roept enkele vragen op. Hoe en waarom een Franse marginale club? Wat heeft een nietszeggende kleine club als Troyes in de melk te brokkelen als het over een groot Zuid-Amerikaans talent gaat?

Eigenlijk weten we het antwoord op die vraag wel. Het verfoeide en lelijke City Group conglomeraat zit achter de deal. PSV gaat hiervan profiteren. Althans, dat is de bedoeling. De stop in Troyes is slechts opgezet om enkele formaliteiten af te ronden maar is Savinho wel het grote talent waar we allemaal op hopen?

Een écht groot talent gaat immers meteen naar een echte grote club en de statistieken en cijfers van de jonge aanvaller spreken nog niet in zijn voordeel. Scoren deed de aanvaller nog niet bepaald veel en een basisspeler kon hij bij Atlético Mineiro ook nog niet worden genoemd. De zogenaamde ’tussenstop’ in Frankrijk inzake het huren van Troyes roept daarom best wat vraagtekens op.

Feit is dat de deal aanstaande is. Atlético Mineiro heeft zijn vertrek en daarmee transfer inmiddels bevestigt. PSV wacht ondertussen op de komst van de veelbelovende aanvaller, over wie eigenlijk nog niet bekend is of het aansluiten wordt bij PSV 1 of dat juist Jong PSV de eerste tussenstop van de PSV halte zal worden.

https://twitter.com/Atletico/status/1542588693990481921?s=20&t=oD1N53UxLv0N2E3sfSUtTQ


Vorig artikelOplettende fan spot Luuk de Jong in Eindhoven, ED bevestigt daadkracht PSV
Volgend artikelPSV wenst Savinho mee te nemen naar Duitsland maar ‘complexe transfer’ loopt mogelijk vertraging op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in