Home Nieuws AS Roma-ster Paulo Dybala reageert op uitspraak Jerdy Schouten

AS Roma-ster Paulo Dybala reageert op uitspraak Jerdy Schouten

11071
0

De Argentijnse voetbalster Paulo Dybala heeft een reactie gegeven op een uitspraak van Jerdy Schouten.

Schouten staat sinds zijn transfer van de Serie A en dus zijn rentree in de Eredivisie, in de spotlights van het internationale voetbal. Schouten presteert uitmuntend met PSV en dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt.

Schouten kreeg de vraag voorgeschoteld wie in zijn jaren in de Serie A de beste speler was tegen wie hij gespeeld heeft. Het antwoord is verrassend te noemen gezien de vele sterren in de Italiaanse Serie A. Jerdy Schouten vindt dat Paulo Dybala de beste directe tegenstander is tegen wie heeft gespeeld.

Dat zegt Schouten in een interview met PSV TV. Naar nu blijkt heeft Paulo Dybala dit zelf ook gezien. De Argentijnse vedette werd hier tot zijn vreugde in Italie op gewezen. De Argentijnse rasvoetballer lijkt de uitspraken van Schouten dan ook wel te kunnen waarderen. Paulo Dybala reageert met een hartje onder de post van PSV TV met de complimenteuze uitspraak van Jerdy Schouten.

Schouten speelde namens Bologna meermaals tegen Paulo Dybala. Dybala maakte ruim een jaar geleden een opzienbarende transfer van Juventus naar AS Roma maar is zowel bij AS Roma als bij de nationale ploeg van Argentinië niet altijd verzekerd van een basisplaats.

Instagram-item met Jerdy Schouten en de like van Paulo Dybala onder de foto


Vorig artikelJoey Veerman oneens met Rafael van der Vaart: ‘Ik verbaas me hier echt over’
Volgend artikelJoey Veerman lyrisch over Bosz | Veerman verwacht na dit seizoen te vertrekken bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in