Home Nieuws AS Monaco verliest oefenwedstrijd van FC Porto, eerste nederlaag in voorbereiding voor...

AS Monaco verliest oefenwedstrijd van FC Porto, eerste nederlaag in voorbereiding voor Monegasken

579
0

AS Monaco kent tot op heden een uitstekende voorbereiding onder trainer Philippe Clement.

De tegenstander van PSV werkt vol vertrouwen toe naar het treffen in de voorronde van de Champions League. Zaterdag bracht FC Porto AS Monaco de eerste nederlaag van de voorbereiding toen.Volgens de Belg is de 1-2 oefennederlaag tegen FC Porto van zaterdag absoluut geen reden tot zorg.

De voorgaande vijf vriendschappelijke wedstrijden werd er twee keer gewonnen en drie keer gelijkgespeeld, waaronder tegen Internazionale (2-2). Clement ziet dat zijn ploeg in vorm is. “Vanavond hebben we zestig geweldige minuten laten zien tegen dit geweldige Porto-team. We creëerden minstens evenveel kansen als zij. Het laatste half uur was lastiger, toen we met zeer jonge spelers op het veld stonden”, aldus de trainer op de website van AS Monaco.

Monaco speelt woensdag nog tegen Southampton. Zes dagen later is PSV te gast in het Vorstendom. “Over het algemeen ben ik tevreden. Hoewel ik nog steeds elke wedstrijd wil winnen, moeten we vooral aan de komende weken denken. Het is belangrijk omdat dit wedstrijden zijn waarmee we de zaken fysiek, mentaal en natuurlijk tactisch op orde kunnen brengen”, aldus Clement over zijn ploeg.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here