Home Nieuws Art Langeler hekelt houding Ajax spelers

Art Langeler hekelt houding Ajax spelers

8
0

De vrij uitgesproken Art Langeler heeft geen goed woord over voor de ‘arrogante’ houding van de jonge Ajacieden, die maandag te gast waren op de Herdgang en daar met 4-0 verloren van PSV.

Langeler nam eerder ook al geen blad voor de mond inzake het ergerlijke gedrag van Sjaak Zwart en ook nu schiet de houding van het jeugdige Ajax elftal hem in het verkeerde keelgat.
“Ajax komt hier altijd binnen met een bepaalde arrogantie. Dan is dat heerlijk om af te straffen. Normaal zeg je daar niets over. Maar als je dan van ze wint, dan is het ook wel prima om daar even wat mee te doen”, aldus Langeler tegen PSV TV. “Je hoeft ons niet te motiveren tegen Ajax. Niet omdat het Ajax is, maar gewoon de manier waarop die mannen hier rondlopen. Na afloop waren de jongens dan ook zeer uitbundig. Het was goed om de reactie van de jongens te zien. De jongens hadden zoiets van: wat er ook gebeurt vandaag, wij moeten spelen op resultaat. Je zou kunnen zeggen dat ze dat iedere week moeten doen. Er is nog wat meer dan alleen maar ballen wegrammen. Het scoreverloop zat heel erg mee.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here