Home Nieuws Arsenal zet in op transfer Denzel Dumfries, Londense club meldt zich bij...

Arsenal zet in op transfer Denzel Dumfries, Londense club meldt zich bij Internazionale

652
0

Denzel Dumfries vertrok met een rode kaart van hetWK in Qatar maar kan zich tegeijk gaan opmaken voor een vertrek uit Milaan.

De vleugelverdediger annex aanvaller staat inmiddels in de nadrukkelijke belnagstelling van meerdere topclubs uit de Premier League. Dumfries vertrok voor bijna vijftien miljoen euro van PSV naar Internazionale maar een langdurug verblijf in Milaan lijkt er niet in te zitten voor de verdediger. Ook in zijn eerste jaar in de Serie A ontstond er al meteen interesse vanuit de Duitse Bundesliga, waar FC Bayern Munchen op zoek was naar een nieuwe rechtsback. De Duitse grootmacht schrok toen van het prijskaartje. Clubs als Chelsea en Manchester United lijken daar echter niet voor terug te deinzen, al heeft United beduidend minder te besteden dan Chelsea.

Sinds kort is daar ook de concrete belangstelling van Arsenal tussendoor gekomen. De Noord-Londense club schijnt concreet te zijn geworden voor Dumfries als we de Engelse kranten en tabloids moeten geloven. Arsenal is inmiddels dusdanig concreet dat het reeds contact zocht met de belangenbehartigers van Dumfries maar ook met werkgever Internazionale uit Milaan. Arsenal meldde zich concreet bij Inter, weet het Italiaanse medium Calciomerato te schrijven.

Om Denzel Dumfries naar daadwerkelijk naar Londen te kunnen transferen, zou Arsenal bij Inter hebben voorgesteld om Takehiro Tomiyasu als ruilmiddel te betrekken. Ook dat wordt door het Italiaanse Calciomercato als waarheid gebracht. Tomiyasu speelde voor de WK-break elf Premier League-duels voor Arsenal maar zou niet geheel aan de eisen van de trainer van de Gunners voldoen. Tomiyasu heeft een verleden in de Serie A en kwam in de zomer van 2021 over van Bologna.

Denzel Dumfries is in ieder geval voor Arsenal transferdoelwit nummer één geworden. Chelsea en Manchester United kijken vooralsnog toe, waar Spurs ook nog genoemd wordt als optie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here