Home Nieuws Arsenal verzwakt tegen PSV? Jesús, Zinchenko en Ödegaard ontbreken, Martinelli niet topfit

Arsenal verzwakt tegen PSV? Jesús, Zinchenko en Ödegaard ontbreken, Martinelli niet topfit

2481
0

Arsenal zal naar alle waarschijnlijkheid PSV met een ander elftal tegemoet gaan treden dan de ploeg die in de Premier League indruk weet te maken.

Normaal gesproken zal coach Arteta de nodige basisspelers rust gaan geven in het thuisduel tegen PSV. Arteta start in Europa doorgaans met een andere formatie dan in de competitie. Dat betekent dat spits Jesús, oud-PSV’er Zinchenko en de Noor en tevens aanvoerder Ödegaard, normaal gezien niet in actie zullen komen. Allen hebben overigens geen blessures. Daar komt bij dat de speler die Arteta eigenijk geen rust wilde geven, juist omwille van een blessure mogelijk niet in actie kan komen.

Gabriel Martinelli is naar alle waarschijnlijkheid niet op tijd fit. De linksbuiten ontbrak woensdag op de laatste training. Diverse Engelse media gaan ervan uit dat de Braziliaan niet op tijd fit is voor het treffen met PSV. Agelopen zondag stond hij nog in de basis tijdens het met 0-1 gewonnen uitduel met Leeds United. Hij speelde de volle negentig minuten mee maar is nu niet topfit.

Arteta liet zich niet in de kaarten kijken over Martinella. Reiss Nelson, Eddie Nketiah, Fábio Vieira en Marquinhos kunnen hem vervangen, meldt VI. ‘We kijken morgen waar we voor kiezen”, zei de Spaanse coach tegen Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here