Home Nieuws Arsenal, Tottenham en Paris Saint-Germain in de markt voor Bergwijn

Arsenal, Tottenham en Paris Saint-Germain in de markt voor Bergwijn

91
0

Arsenal, Tottenham en Paris Saint-Germain waren afgelopen maanden concreet in de markt voor Steven Bergwijn.

Dit zegt de aanvaller in gesprek met VI deze week. De Europese topclubs hebben bij zijn zaakwaarnemers geïnformeerd. Het deert de aanvaller momenteel vrij weinig omdat er de nadrukkelijke wens is om bij PSV te blijven dit seizoen.

‘Die aandacht van grote clubs is natuurlijk mooi’, zegt Bergwijn. ‘En dat het over zulke grote bedragen gaat, geeft vertrouwen. Het betekent dat ik goed bezig ben. Maar ik heb zelf geen seconde getwijfeld. Ik wilde niet weg, ik wilde bij PSV blijven. Ik kies niet voor het snelle geld. Als ik goed mijn best doe, komt dat vanzelf. Ik wil eerst nog een seizoen heel belangrijk zijn voor PSV. Veel scoren, nog een keer kampioen worden, grote en goede wedstrijden spelen in de Champions League. Ik denk dat dat goed voor me is. Ik kan me bij PSV goed ontwikkelen en ben hier nog niet uitgeleerd. Dat ze mijn contract hebben opgewaardeerd en verlengd tot 2022 is een mooie beloning voor me. Daar spreekt waardering uit. Maar iedereen weet ook dat het niet de bedoeling is dat ik het uitdien. Ik heb wel een planning in mijn hoofd, maar ik focus me eerst op PSV.’

Bergwijn verwacht wel op termijn naar een grote Europese club te kunnen verhuizen. ‘Straks, met meer ervaring, kom ik bij een eventuele nieuwe club ook beter binnen dan wanneer ik nu was gegaan. Garanties krijg ik natuurlijk nooit, maar als ik in de toekomst naar een mooie buitenlandse club ga, wil ik haast zeker weten dat ik ook ga spelen. Anders kan ik net zo goed hier blijven. PSV is een topclub, hier speel ik om de prijzen en in de Champions League. Maar uiteindelijk zie ik mezelf straks wel in Spanje of in Engeland spelen.’


Vorig artikelGullit vergelijkt PSV en Ajax: ‘Van Bommel doet het heel goed’
Volgend artikelLuuk de Jong: ‘Alle vertrouwen in goede afloop tegen Ajax’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in