Home Nieuws Arsenal pakt door en is inmiddels concreet voor Cody Gakpo, PSV rekent...

Arsenal pakt door en is inmiddels concreet voor Cody Gakpo, PSV rekent op recordbedrag

3849
0

Het Engelse Arsenal uit Londen is inmiddels concreet in de markt voor aanvoerder Cody Gakpo.

De Premier League club is al langer geïnteresseerd in Gakpo maar lijkt nu ook te willen doorpakken. Arsenal ziet veel potentie in Gakpo, evenals Liverpool, FC Bayern München en Manchester City. Recent werd ook FC Barcelona genoemd voor Gakpo. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International moet Gakpo PSV een recordbedrag opleveren.

Beide media melden dat Arsenal op dit moment concreet is voor Gakpo. Als de club uit Londen serieus gaat bieden op Gakpo, weet men dat er tientallen euro’s op tafel moeten worden gelegd. Dat zou betekenen dat de transfer van Hirving Lozano met 42 miljoen euro de boeken uit zal gaan als duurste speler ooit uit de clubgeschiedenis. PSV zou inmiddels bekend zijn met de interesse vanuit Londen voor Gakpo, waar de Engelse club ook aangegeven zou hebben miljoenen euro’s voor de aanvaller te willen betalen. Arsenal wnest zich als club weer omhoog te werken op de ranglijst van de prestigieuze Premier League. De club uit Londen zakte de laatste jaren steeds verder weg in het moeras van de middenmoot.

Gapko verlengde onlangs zijn contract, waardoor PSV verzekerd is van een nog hogere transfersom. Bayern München, Liverpool en Manchester City staan ook in contact met het management van Cody Gakpo maar dit moment is Arsenal het meest serieus voor de aanvoerder van PSV.

Wordt PSV kampioen? Ontvang vijf keer je inzet!


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here