Home Nieuws Arsenal mist Champions League en geeft prioriteiten aan een spits, Gakpo mogelijk...

Arsenal mist Champions League en geeft prioriteiten aan een spits, Gakpo mogelijk in de wachtkamer

576
0

Het Londense Arsenal kende een roerig einde van de Engelse Premier League en richt de pijlen op een seizoen zonder Champions League inkomsten.

Of dat voor Engelse clubs daadwerkelijk een financieel probleem is valt nog te bezien want er vloeit genoeg geld door de clubkas in het Engelse voetbal maar sportief gezien is het missen van Champions League zeker een aderlating gezien de ambities en doelstellingen. Een speler als Cody Gakpo prefereert vaak Champions League voetbal boven het financiële gewin in zijn nog jonge carrière.

Los daarvan heeft het er alle schijn van dat Arsenal deze zomer juist prioriteiten stelt in het halen van een nieuwe spits. Dat meldt het medium The Athletic. Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium bekijkt Arsenal de mogelijkheden om een vleugelaanvaller aan te trekken met Cody Gakpo als belangrijke kandidaat. Nicolas Pépé geldt als speler die eerst zou moeten vertrekken om door te kunnen pakken op de transfermarkt, schrijft The Athletic.

De geplaagde Londense club zou allereerst de pijlen richten op Gabriel Jesus als eerste spits. Jesus is de topkandidaat en technisch directeur Edu is optimistisch over de gesprekken met de Braziliaan, die mag vertrekken bij Manchester City. Het heeft er dus alle schijn van dat Cody Gakpo en PSV nog even moeten zullen wachten op een concreet bod van Londen.


Vorig artikelGerbrands betwist beeldvorming rond Schmidt: ‘Twee spelers waren hier nooit geweest zonder Schmidt’
Volgend artikelED licht bezoek Gakpo aan Barcelona toe, PSV wil toch door met Boudewijn Zenden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in