Home Nieuws Arsenal lijkt interesse in Cody Gakpo nieuw leven in te blazen, The...

Arsenal lijkt interesse in Cody Gakpo nieuw leven in te blazen, The Sun meldt hernieuwde interesse

6589
0

De toekomst van Cody Gakpo blijft de gemoederen bezig houden. Al maandenlang gonst het van de geruchten maar doorpakken lijkt er nog niet in te zitten voor veel clubs.

Het management van Cody Gakpo wist inmiddels al vele gesprekken te voeren met tal van clubs maar geen enkele club heeft zich met een eerste dan wel officieel bod in Eindhoven gemeld. Arsenal, Manchester City, Liverpool, Bayern München, FC Barcelona, Lille en de beide clubs uit Milaan, werden alle gekoppeld aan Cody Gakpo. Het rijtje clubs knoopten gesprekken aan met de aanvaller, die tussendoor ook Leeds United aan het rijtje clubs met interesse kon toevoegen.

Leeds United ging voor een goedkopere optie en transfereerde Luis Sinisterra naar Leeds. Naar verluidt was de vraagprijs van PSV te gortig voor de laagvlieger uit de Premier League. Van het rijtje genoemde clubs leek Arsenal vooralsnog het meest concreet maar ook vanuit Londen bleef het lang stil. Daar zou toch op korte termijn verandering in kunnen komen.

PSV heeft weliswaar uitgesproken dat het prioriteit is dat Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo ook komend seizoen in Eindhoven actief blijven, maar toch lijkt de belangstelling van Arsenal voor Gakpo weer toe te nemen. Althans, dat melden Britse media.

Arsenal is druk zoekende naar opties om de aanvalslinie te versterken. De club uit Londen had Raphina hier nadrukkelijk voor op het oog, maar de aanvaller van Leeds United vertrok naar FC Barcelona. The Sun meldt nu dat trainer Mikel Arteta zeer gecharmeerd is van Cody Gakpo en hem deze zomer uiteindelijk toch nog naar Arsenal wil halen.


Vorig artikelPSV zet in op langer verblijf Savinho in Eindhoven: ‘We zijn enorm overtuigd van zijn talent’
Volgend artikelGeorginio Wijnaldum op weg naar AS Roma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in