Home Nieuws Arnold Bruggink prijst keuze PSV en kijkt uit naar tijdperk Roger Schmidt

Arnold Bruggink prijst keuze PSV en kijkt uit naar tijdperk Roger Schmidt

833
0

Arnold Bruggink is erg blij met de keuze van PSV om met Roger Schmidt in zee te gaan.

De FOX analist en oud PSV spits geeft hoog op van de Duitse trainer, die hij afgelopen dan ook regelmatig heeft gevolgd. Tegelijkertijd vraagt Bruggink zich wel af of PSV op dit moment genoeg spelers heeft om aan de speelwijze van Schmidt te kunnen voldoen.


“Er gaat wel iets veranderen”, zegt Bruggink tegen FOX Sports. “Toen hij nog trainer bij Bayer Leverkusen was, ben ik gaan kijken. Ik heb negentig minuten lang op het puntje van mijn stoel gezeten. Het was de wedstrijd tegen het Hoffenheim van Nagelsmann toentertijd. Het was zo’n intensieve wedstrijd, het was superinteressant. Het ging negentig minuten lang tekeer.”

Bruggink deelt de mening dat PSV toe was een trainer met een andere visie. De Tukker denkt dat veel PSV-spelers wel een omslag moeten gaan maken. “Het is wel anders dan PSV nu speelt en de afgelopen jaren ook heeft gespeeld. Ze moeten ook heel hard passen. Spelers zullen anders moeten denken. Het is de vraag of PSV genoeg spelers heeft die dat aankunnen. Ik denk dat het voor PSV als club zijnde heel goed is dat er een frisse wind waait en er eens een andere blik komt van buitenaf. Ik heb daar wel zin in.”


Facebook Comments