Home Nieuws Arno Vermeulen verzekert dat er een misverstand bij ESPN over Xavi Simons...

Arno Vermeulen verzekert dat er een misverstand bij ESPN over Xavi Simons was

838
0

Xavi Simons boycot de Nederlandse pers niet, in tegenstelling tot eerdere geluiden, zo verzekert Arno Vermeulen bij Studio Voetbal.

De commentator geeft aan dat Simons wel degelijk openstaat voor interviews met het Nederlandse journaille.

De Oranje-international weigerde eerder deze maand een interview met RTL7 na de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en RB Leipzig. Tijdens de interlandperiode stond de aanvallende middenvelder de Nederlandse pers evenmin te woord. ESPN-verslaggever Pascal Kamperman verklaarde dat Simons zich onheus bejegend voelde door de media.

In Studio Voetbal gaf Vermeulen een nieuwe draai aan deze kwestie. “Na afloop van een Champions League-wedstrijd met RB Leipzig heeft hij RTL7 niet te woord gestaan. Dat is natuurlijk niet heel aardig voor onze collega’s.”

“Er is daarna in een programma van ESPN gezegd dat Simons een echte persboycot heeft uitgesproken en ook rondom Oranje niet met de pers wilde praten. Dat is niet waar”, verzekert Vermeulen.

“Wij zenden de wedstrijden van het Nederlands elftal uit en we hebben hem niet aangevraagd voor een interview, omdat er niet echt een aanleiding was”, aldus Vermeulen.

“Maar de KNVB bevestigt dat hij ons gewoon te woord had gestaan, als we dat hadden gewild. Dit is dus eigenlijk een misverstand. Via de knip- en plaksites die we allemaal kennen is het niet meer tegen te houden.”


Vorig artikelIhattaren officieel vertrokken bij Slavia Praag | Tsjechische club maakt reden bekend
Volgend artikelVraagtekens bij felle kritiek Bosz: ‘Jezus, je verliest een keer een wedstrijd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in