Home Nieuws Arne Slot ziet transfer Sepp van den Berg naar PSV niet zitten

Arne Slot ziet transfer Sepp van den Berg naar PSV niet zitten

5893
0

Het volgende transfertarget van Earnie Stewart en Marcel Brands luistert overduidelijk naar de naam van Sepp van den Berg.

PSV zet vol in op de komst van de verdediger van Liverpool, die afgelopen seizoen bij Mainz in de Duitse Bundesliga speelde. Van den Berg kan op de nodige complimenten van Slot rekenen in de eerste paar weken van het seizoen. Of het een spel betreft valt lastig in te schatten want middels deze houding van Liverpool zal de prijs voor Van den Berg in ieder geval niet gedrukt gaan worden.

PSV wil ver gaan voor de jonge getalenteerde verdediger maar weet dat er nog veel moet gebeuren alvorens Liverpool de snelle mandekker laat gaan. Tel daarbij op dat Slot onder de indruk is geraakt van Sepp van den Berg en een transfer lijkt verder weg dan ooit. Liverpool heeft aanbiedingen van Mainz en Wolfsburg al afgewezen, terwijl we nog vroeg in de voorbereiding zitten.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Engelse medium The Athletic krijgt Van den Berg de kans om zich te bewijzen bij The Reds. The Athletic meldt dat Van den Berg een prima indruk op Slot maakt sinds zijn terugkeer bij Liverpool. De verdediger werd vorig seizoen succesvol verhuurd aan Mainz, maar lijkt nu voor zijn kans te mogen gaan onder Arne Slot. Overigens voor wat het waard is in de voorbereiding tijdens een grote Europese eindronde.

De krant weet echter meer te melden want Van den Berg zou zelfs de beste cijfers en statistieken hebben kunnen noteren na de eerste trainingsweek op Melwood, het trainingscentrum van Liverpool. PSV ziet in de jonge Van den Berg precies de speler die het graag wenst aan te trekken. André Ramalho wordt binnen de club niet echt meer gezien als serieuze optie voor het nieuwe seizoen, hoewel het aanbod voor de Braziliaan nog steeds staat.

Van den Berg daarentegen past binnen het beleid van PSV jonge, Nederlandstalige en veelbelovende spelers voor de toekomst aan te trekken. Spelers die ook nog kunnen uitgroeien tot volwaardig international van het Nederlands Elftal, inclusief een enorme rest- dan wel transferwaarde gaan vertegenwoordigen na enkele jaren ontwikkeling bij PSV.

Van den Berg maakten in 2019 de overstap van PEC Zwolle naar Liverpool en ontving al drie zomers op rij aanbiedingen van PSV. Van den Berg speelde ook al voor Preston North End, Schalke 04 en afgelopen seizoen dus voor Bundesliga-club Mainz. Van den Berg heeft nog een contract tot medio 2026 in Liverpool.


Vorig artikelZaakwaarnemer Walter Benítez onderhandelt in Madrid, geïnformeerd PSV zet in op maximale transfersom
Volgend artikelVeel belangstelling voor Jerdy Schouten, PSV zet in op gigantische transfersom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in