Home Nieuws Arne Slot baalt nog altijd van mislopen Veerman en Til en ziet...

Arne Slot baalt nog altijd van mislopen Veerman en Til en ziet PSV weinig punten morsen in titelrace

4437
0

Arne Slot zit als trainer van Feyenoord op het vinkentouw wat de race om de landstitel aangaat. In Rotterdam heeft men hoop maar is men ook realistisch.

De trainer die vorig seizoen en in januari van dit jaar Joey Veerman naar Rotterdam dacht te kunnen halen, zag enkele weken geleden Guus Til ook voor PSV kiezen. Het was schrikken voor Slot, die ook realistisch is. De trainer van de Rotterdammers ziet een sterk PSV en verwacht dat de ploeg van Ruud van Nistelrooij weinig punten gaan verspelen. Slot ziet de investeringen en aankopen van PSV met lede ogen aan.

“Als je kijkt naar de investeringen van PSV en Ajax dan schat ik in dat de nieuwe landskampioen heel veel punten moet gaan halen. Ruim meer dan tachtig punten, denk ik. Wij moeten dus ook héél veel punten pakken om bij te kunnen blijven”, zegt Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Slot relativeert: “Wij zitten in een compleet andere fase dan deze clubs. Maar we hebben ondanks dat al aangetoond dat we in de buurt kunnen komen”, vervolgt de trainer, die afgelopen seizoen met zijn ploeg op twaalf punten van de koppositie eindigde.

“We verloren allebei de Klassiekers. Win je die wel, dan gaan er bij Ajax zes af en bij ons zes bij en dan sta je dus gelijk. En dan was het ook nog zo dat wij in een lege Kuip tegen Ajax speelden en Ajax ons ontving in een volle Arena. Maar goed, tweemaal winnen is misschien makkelijk praten, maar ik heb in die onderlinge wedstrijden geen krachtsverschil gezien”, aldus Slot, die verwacht dat PSV een beter seizoen dan vorig jaar zal draaien.


Vorig artikelTopscorer Dries Mertens neemt op emotionele wijze afscheid van Napoli
Volgend artikelAngeliño mag vertrekken bij Leipzig: ‘Op dit moment is hij nog niet benaderd door PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in