Home Nieuws Armindo Bruma te duur voor Maccabi Tel Aviv, PSV heeft ook stem...

Armindo Bruma te duur voor Maccabi Tel Aviv, PSV heeft ook stem in situatie rond Bruma

2454
1

Er lijkt een heus transferspel rond de Portugese aanvaller Armindo Bruma aan de gang te zijn.

De aanvaller dacht na een snelle transfer van PSV naar Fenerbahçe dat zijn toekomst in Istanbul zou liggen maar dat lijkt toch anders te liggen. Bruma lijkt onderdeel van een transfersoap te zijn geworden omdat de Turken teveel buitenlanders onder contract hebben staan. Maccabi Tel Aviv kwam deze week in de markt voor de aanvaller maar geruisloos en zonder obstakels gaat het allemaal niet tussen Bruma, Fenerbahçe, Maccabi Tel Aviv. Ook PSV is onderdeel van het geheel want de trasferechten liggen nog altijd in Eindhoven zolang de huurconstructie met optie tot koop nog actief is.

Uiteraard draait het om de financiën want Bruma zag op zijn beurt een directe overstap naar Maccabi Tel Aviv wel zitten, maar zijn jaarsalaris van 1,4 miljoen euro vormt een te groot obstakel om deze onverwachte transfer in gang te kunnen zetten. Op dit moment ligt vraag en aanbod te ver uit elkaar, melden media in Turkije.

De toekomst van Bruma is al maanden onderwerp van gesprek want medio juni maakte Fenerbahçe bekend dat Bruma voor een seizoen wordt gehuurd van PSV. Echter keerde die situatie zich binnen enkele weken. De overeengekomen huurdeal bevat een verplichte optie tot koop, maar Fenerbahçe heeft plots geen interesse meer in het definitief vastleggen van de Portugese aanvaller.

De Turkse club wil Bruma juist van de hand doen. PSV moet op haar beurt juist weer toestemming geven voor een eventuele nieuwe transfer naar welke club dan ook. De opties worden met de week beperkter omwille van het sluiten van het internationale transferwindow.


Vorig artikel‘Marcel Brands mag zichtbaarder zijn bij PSV’
Volgend artikelToch weer twijfels over contract Xavi Simons: ‘PSV stellig, geen terugkoopclausule’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in