Home Nieuws Armindo Bruma op weg naar de uitgang, zaakwaarnemer in Nederland om verkoop...

Armindo Bruma op weg naar de uitgang, zaakwaarnemer in Nederland om verkoop Bruma af te ronden

2507
0

Voor Armindo Bruma komt er waarschijnlijk snel een einde aan de lijdensweg die PSV heet.

De rappe en goedlachse Portugese vleugelaanvaller kende feitelijk een hopeloze periode in Eindhoven waarbij er vrijwel geen waardering voor zijn kwaliteiten viel waar te nemen. Voetballen kan Bruma natuurlijk wel maar het systeem waarbij Bruma het beste weet te renderen is niet bepaald het systeem wat Roger Schmidt en eerder Mark van Bommel bij PSV voor ogen hebben en hadden.


Bruma rendeert het beste als hij wordt weggestoken en met ruimte voor zich op snelheid kan geraken. De Portugees was in die rol bij Galatasaray een uitstekende voetballer en zou bv in het systeem wat Cocu eerder bij PSV hanteerde ook beter voor de dag komen. Bruma lijkt inmiddels op weg naar de uitgang van het Philips Stadion.

Veel PSV fans zien de rappe aanvaller liever komen dan gaan en beseffen dat de club ettelijke miljoenen zal gaan verliezen op de eerdere aankoopsom. Bruma dient ook in de spiegel te kijken want een mindere periode doormaken of een spelsysteem niet helemaal passen, wil nog niet zeggen dat het eenvoudig aannemen van een bal of een korte pass over 3 meter ineens een grote opgave wordt. Het was bij tijd en wijle hopeloos te noemen wat Bruma de PSV fans wist voor te schotelen.

De zaakwaarnemer van de Portugees heeft vast meegekeken en besloten om zijn cliënt en PSV van elkaar te verlossen. Zaakwaarnemer Catió Baldé wordt volgens het Eindhovens Dagblad deze week nog in het Philips Stadion verwacht om de deal met Besiktas rond te maken. Bruma en zijn zaakwaarnemer zijn inmiddels persoonlijk akkoord met de club uit Istanbul.


Facebook Comments Box