Home Nieuws Armando Obispo met Vitesse naar Eindhoven: ‘Ik wil slagen bij PSV’

Armando Obispo met Vitesse naar Eindhoven: ‘Ik wil slagen bij PSV’

66
0

De man met zo ongeveer de mooiste voetbalnaam van de gehele Eredivisie houdt vast aan zijn doel; slagen bij PSV.

Armando Obispo is dit seizoen Vitesse speler maar is vastberaden terug te keren bij PSV. De talentvolle verdediger wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan Vitesse.

Vitesse moet dit seizoen de opstap voor Obispo worden na een periode op de bank te hebben gezeten bij PSV. “Het is een ploeg die perfect bij mijn plan voor dit seizoen paste. Ik wil alles spelen. Dan bedoel ik dat ik alle 34 wedstrijden in de Eredivisie en in het bekertoernooi belangrijk wil zijn voor het team, mezelf wil ontwikkelen en daarna ga kijken waar ik sta”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad

“In de voorbereiding voelde ik al dat mijn kans zou komen en we hebben een mooie start gehad, die nog beter had kunnen zijn.”

Het contract van Obispo bij PSV loopt tot en met de zomer van 2021 maar het eerste halen en een basisspeler worden blijft zijn grote doel. Zaterdagavond tégen PSV aantreden wordt ‘een beetje een gekke gewaarwording’, stelt Obispo. “Ik heb nog altijd de droom om in Eindhoven door te breken, maar heb deze stap nu nodig. Wekelijks spelen is heerlijk en ik wil deze kans grijpen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here