Home Nieuws Armando Obispo blikt terug op PSV-Vitesse: ‘Er zaten cadeautjes bij’

Armando Obispo blikt terug op PSV-Vitesse: ‘Er zaten cadeautjes bij’

46
0

Als PSV huurling moet Armando Obispo dit seizoen in Arnhem stappen maken om in de toekomst een basisspeler in Eindhoven te worden.

Voorafgaand aan PSV-Vitesse waren de ogen dan ook gericht op Armando Obispo. Hij liet in zijn eerste vijf duels als PSV-huurling in Arnhem zien zich goed te ontwikkelen bij Vitesse. Maar voor het eerst terug in het Philips Stadion ging het binnen 18 minuten mis. De centrale verdediger maakte de fout waaruit Malen de 1-0 maakte.

n de opbouw van Vitesse schoof Obispo de bal zo in de voeten van Bruma, die de snel weglopende Donyell Malen bereikte.

Obispo blikt in gesprek met de Telegraaf terug op de wedstrijd tegen PSV. “Ik wilde de bal tussendoor spelen, maar ik schatte de situatie verkeerd in”, zei Obispo.

“Ik speel gewoon een slechte bal en vijf seconden later ligt ’ie erin. Dan speel je PSV in de wedstijd, weet je dat ze heel veel kwaliteiten hebben en dan kan het zo’n avond worden.”

Obispo en Vitesse keken vol bewondering naar Donyell Malen. “Ik heb twee jaar lang elke dag met hem op het veld gestaan en van jongs af aan spelen we al tegen elkaar”, zegt Obispo. “Het is voor mij niets nieuws, ik weet wat ik kan, maar hij ontwikkelt zich heel goed. Je ziet dat hij heel veel kwaliteiten heeft en dat het nu op zo’n manier eruit komt, is natuurlijk heel fijn voor hem.”

Obispo gunt Malen het succes maar vond de doelpunten iets te makkelijk weggeven. “Daar zaten wel cadeautjes bij. Je brengt PSV in de wedstrijd, daarna scoren zij snel uit een corner en meteen na rust valt ’ie weer binnen. Dat zijn tikken die we niet te boven konden komen. Toen was het klaar.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here