Home Nieuws Arjen Robben niet naar PSV; Einde carriere als voetballer

Arjen Robben niet naar PSV; Einde carriere als voetballer

89
0

Arjen Robben gaat geen nieuw dienstverband bij PSV aan. De Groninger stopt met voetballen.

Zijn imposante carriere is daarmee beëindigd. De blessuregevoelige Arjen Robben won onder meer twaalf landstitels en één keer de Champions League in 2013. Met Oranje stond hij in de WK-finale van 2010. Na 210 doelpunten in 606 officiële duels en 37 goals in 96 interlands is er een einde gekomen aan een imposante carriere van een absolute topvoetballer.

Het aantal gespeelde wedstrijden van 606 had beduidend hoger kunnen uitvallen als zijn blessuregevoeligheid wat minder was geweest. Niettemin kende Robben een prachtige loopbaan langs clubs als FC Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München.

Zijn blessuregevoeligheid deed hem naar alle waarschijnlijkheid ook besluiten om op 35 jarige leeftijd te stoppen met zijn rijk bedeelde loopbaan. Naar verluidt was Robben momenteel nog steeds niet 100% fit en speelde de blessure die hij in november 2018 al opliep, hem deze zomer opnieuw parten. De PSV deur stond wagenwijd open voor Robben maar deze zal hij niet meer als speler open doen. Wel keert Robben in de toekomst mogelijk terug als jeugdtrainer in dienst van PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here