Home Nieuws Arjen Robben geniet van PSV in Europa

Arjen Robben geniet van PSV in Europa

10
0

Arjan Robben krijgt al jaren dezelfde vragen voorgelegd over een terugkeer naar voormalige werkgevers als FC Groningen of PSV en zet altijd de deur op een kier. Ook in het geval van het gesprek met PSV TV kon Robben niets uitsluiten.

Uiteraard zijn het vrijwel allemaal ‘feel fine and feel good’ gesprekken met media van voormalige werkgevers maar Arjen Robben heeft wel degelijk een fijn gevoel aan zijn tijd bij PSV overgehouden. “Ik blijf er toch een speciaal gevoel bij hebben”, vertelt Robben in gesprek met het clubkanaal. “Wat dat betreft ben ik toch altijd PSV-fan. Ik vond het ook geweldig om te zien dat ze een ronde door zijn in de Champions League. Alleen jammer dat we elkaar niet geloot hebben. Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Dat moet je je beseffen. Dat betekent niet altijd dat het saai hoeft te zijn. Hoe PSV nu presteert in de Champions League, daar kun je alleen maar je petje voor af nemen. Phillip Cocu is daar zeker heel belangrijk in. Hij moet daar de boel neerzetten. Hij weet ook wat er in topvoetbal gevraagd wordt. Hij is de architect, hij moet zorgen dat de ploeg functioneert.”

Behoort een terugkeer naar PSV tot de mogelijkheden voor Robben? “Het draait nu alleen maar om dit seizoen. Wat er volgend seizoen komt, is allemaal afwachten. Je moet iedere dag maar weer presteren. Komend weekend speel je dan een wedstrijd, daarna is het over. Of je er nou drie of vier ingeschoten hebt, het gaat verder. Het gaat om dit seizoen, om prijzen pakken. In de zomer kunnen we kijken wat dan de planning is.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here