Home Nieuws Argentijnse media prijzen PSV met transfer Romero

Argentijnse media prijzen PSV met transfer Romero

25
0

Het was een lange weg voor PSV om Maximiliano Romero vast te leggen maar de club trok aan het langste eind. Ook in Argentinië kan de transfer op veel goedkeuring rekenen.

Journalist Juli Micheles van TycSports wist vanaf het moment dat PSV in beeld kwam dat dit meteen de beste keuze was voor het aanstormende toptalent. De club heeft in Zuid Amerika en niet alleen in Brazilië, een uitstekende naam opgebouwd met spelers als Gomes, Pereiro, Alex, Farfan en natuurlijk voorheen met Romario en Ronaldo.

Micheles weet dat men bij het Argentijnse Velez Sarsfield ook erg content is met de miljoenentransfer. De berichtgevingen inzake de vorige miljoenentransfer van Lozano naar PSV zijn ook het bestuur van de Argentijnse topclub niet ontgaan. De club geldt als uiterst succesvolle springplank naar grotere Europese clubs.

Ook Guillermo Tagliaferri prijst PSV met de overgang van Romero naar Eindhoven. De journalist van de Argentijnse krant Clarín denkt dat de aanvaller bij PSV erg succesvol zal zijn

“Als hij in het strafschopgebied in zijn voeten wordt aangespeeld, is hij op zijn best. Hij is lastig van de bal te krijgen, fysiek sterk en heeft een goed schot in zijn rechtervoet”, zegt Tagliaferri tegen ELF Voetbal. “Velez Sarsfield zal hem liever verkopen aan een club uit Europa dan aan een absolute topclub in ons land als Boca Juniors of Independiente. Die clubs kunnen financieel niet wedijveren met een club uit Europa.”

PSV was niet de enige geïnteresseerde partij. “Ook een Duitse club was in de markt, maar PSV deed gewoon het beste bod. Zo moeilijk is het niet. Zijn zaakwaarnemer is Rolando Zarate, de broer van Mauro; een oud-speler van West Ham United, Lazio Roma, Fiorentina en nu Watford. Hij kent de Europese markt goed en zal een goede beslissing hebben genomen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here