Home Nieuws Argentijnse keeper blijft Oranje beledigen, krankzinnig gedrag verklaarbaar: ‘Ik heb een psycholoog’

Argentijnse keeper blijft Oranje beledigen, krankzinnig gedrag verklaarbaar: ‘Ik heb een psycholoog’

20039
6

De spelers van de nieuwe wereldkampioen zijn afgelopen week als helden onthaald in thuisland Argentinie maar tussen al het feestgedruis door valt ook veelal triest gedrag waar te nemen.

De selectie van de Argentijnen gedraagt zich veelal als een stel zwak begaafden want de spelers stapelen incident op incident. Inmiddels heeft de president van de Franse voetbalbond zijn collega uit Argentinie al een brief verzonden om zijn afschuw te uiten over het gedrag van de losgeslagen pubers uit Argentinie richting spelers van Frankrijk en richting Kylian Mbappé in het bijzonder.

Het gedrag van aanvoerder Messi is al het gehele toernooi schandalig te noemen maar ook na afloop in Argentinie laat aanvoerder Messi zich niet van zijn beste kant zien. Lachend staat Messi op de open bus te kijken naar zijn ploeggenoot, keeper Martinez, die met een babypop met het gezicht van Kylian Mbappé erop afgebeeld, in zijn armen de fans probeert te vermaken. Messi, notabene ploeggenoot van Kylian Mbappé bij Paris Saint Germain, kijkt slechts en lacht in plaats van voor zijn ploeggenoot bij PSG op te komen. Dat Messi een man zonder karakter is behoeft geen verdere uitleg meer.

Ondertussen kan de zichzelf belachelijk makende keeper van de Argentijnen het niet laten nogmaals uit te halen naar Oranje en Louis van Gaal, wiens woorden totaal verkeerd geïnterpreteerd zijn. Het gedrag van de keeper valt zo na het WK veel beter te verklaren want de clown van Argentinie zegt in gesprek met Argentijnse media dat hij zijn psycholoog wist te raad plegen.

Martinez vroeg in de kleedkamer na afloop van Argentinie – Frankrijk al een minuut stilte voor Mbappé. “Omdat hij is gestorven.” De dwaze doelman ging echter nog verder. Bij een huldiging in zijn thuisland riep hij: “Ik herinner me nog dat de bondscoach van Nederland voor de wedstrijd onze aanvoerder Lionel Messi en Angel Di María bekritiseerde. Hij zei dat Nederland ging winnen als het op strafschoppen aankwam. De waarheid was echter anders. Ze riepen veel onzin voor de wedstrijd”, verklaarde hij eerder al.

“Ik heb geleerd dat je in het voetbal moet spreken op het veld. Ik haalde veel energie uit hun uitspraken voor de wedstrijd. Daar werd ik sterker van en dat heb ik ze ook verteld. Ik maakte een screenshot van de uitspraken op m’n telefoon. Ik liet het zien aan de keeperstrainer en aan mijn psycholoog. Ik zei dat het werkte als dynamiet. Ik wilde ze de mond snoeren”, aldus Martinez.

Direct na de kwartfinale tegen Nederland zei de keeper al tegen Van Gaal. “Ik heb jullie twee keer geneukt.” Daarmee doelend op het stoppen van de penalty’s van Virgil van Dijk en Steven Berghuis. Inmiddels heeft werkgever Aston Villa al een reactie gegeven op het gedrag van haar werknemer. De club wil volgende week met Martinez in gesprek treden, klinkt het vanuit Birmingham. Tja, de hulp van één psycholoog lijkt niet genoeg te zijn als we naar het gedrag en de uitspraken van deze losgeslagen doelman kijken.


Facebook Comments Box

6 REACTIES

 1. Ach ,het is zielig voor die Argentijnen want,ze hebben niet voetballend ge wonnen van Nederland en Frankrijk, ja met penalty’s dat is en blijft een loterij

 2. Ach de Nederlandse spelers zijn geen n haar beter. En hier al die slechte verliezers die Messi de grond in proberen te boren zegt genoeg over de mentaliteit hier. Feit blijft dat de Argentijnen de wereldtitel hebben en die sukkels van oranje met hun grote mond hebben weer niks, zoals gewoonlijk

 3. Ach, ik snap die ophef absoluut niet hoor, maar jullie kijken allemaal deels door dat bekende “oranje brilletje”, dat moge wel duidelijk zijn. Hoe reageerde die kwal van een koeman nadat Duitsland in ’88 verloren had met het ek? Hij veegde zijn reet af met een Duits shirt. Dat vind ik nogvele maken erger dan een paar woorden. Sindsdien heb ik ook een gruwelijke hekel aan “oranje” en zeker aan koeman.

 4. Ze moeten die twee klootzakken uit het selectie gooien bij de ploegen waar ze voetballen op kankeren mongolen huichelaars zijn het

 5. Strakgesnoven mannetje, die keeper van de Argentijnen. Vindt zichzelf wel heel wat.

  De enige reden dat Frankrijk en Argentinië in de finale stonden, is omdat de grootste geldschieter van dit WK eigenaar is van, jawel: PSG, de ploeg waar zowel Mbappé als Messi speelt.
  Het was al sinds de poulefase van dit WK duidelijk dat Argentinië moest winnen, na hun zwakke spel tegen Saudi Arabië, anders hadden ze al gedag gezegd.

  Dat meneer de keeper denkt dat hij het NL elftal en LvG bewezen heeft dat hij ‘beter’ is, komt omdat grote vriend Messi en die knuppel die de bal in de dugout schoot, geen van beiden gestraft werden zoals het hoort. Die twee wisten heel goed dat ze geen 2 gele (of 1 rode) kaarten zouden krijgen na hun acties.
  Ik ga niet zeggen dat NL goed speelde, want dat deden ze niet, maar Argentinië was écht niet beter.

  Maar goed, het kleine beetje respect dat ik nog had voor Messi is als sneeuw voor de zon verdwenen tijdens die wedstrijd. Arrogante kwal, getver – ik heb liever iemand als Cristiano Ronaldo, en die vind ik af en toe net zo arrogant overkomen als Messi.

  • Moeilijk he, verliezen? Je hebt zelf niet eens door dat je precies hetzelfde bent. Wat zeg ik hetzelfde? Veel erger‍♂️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here