Home Nieuws Argentijnse grootmacht River Plate doet Maxi Romero aanbieding, Romero verbleef in Argentinië

Argentijnse grootmacht River Plate doet Maxi Romero aanbieding, Romero verbleef in Argentinië

3803
0

De naam van Maxi Romero duikt plots op in Argentijnse media. De PSV spits zou een voorname kandidaat voor de spitspositie zijn bij de Argentijnse topclub River Plate.

River Plate is afgelopen tijd een aantal opties voor de aanval misgelopen en begeeft zich nu op de markt voor een alternatief, zo meldt het gerenommeerde TyC Sport. River Plate heeft volgens het Argentijnse TyC Sport daarom het vizier gericht op Maximiliano Romero. Romero gaat bij PSV alweer spoedig zijn laatste contractjaar in.

De helaas vaak geblesseerde spits staat tot medio 2023 onder contract staat bij PSV. Het Argentijnse medium meldt dat Romero inmiddels al een aanbod heeft gekregen van de Argentijnse club, die dus concreet in de markt lijkt te zijn voor Romero. Maxi Romero en PSV hebben tot op heden nog geen succesvolle samenwerking achter de rug.

De nog altijd jonge spits kwam in januari 2018 voor tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield. De afgelopen vier jaar – met uitzondering van een jaar dat hij op huurbasis van zijn oude club doorbracht – speelde Romero voornamelijk door blessureleed slechts veertien wedstrijden, waarin hij goed was voor een doelpunt en twee assists.

Ook dit seizoen vervalt Romero van de ene blessure in de andere blessure. Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, schrijft dat Romero korte tijd in Argentinië verbleef maar nu weer in Eindhoven aan zijn revalidatie werkt.

Pas in april wordt hij fit terugverwacht. Zijn laatste blessure zou PSV hebben doen besluiten niet meer in de spits te geloven wat zijn terugkeer en fitheid aangaat, aldus het regionale medium.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here