Home Nieuws Argentijnse club gaat alsnog overstag en wil PSV miljoenen betalen voor Romero

Argentijnse club gaat alsnog overstag en wil PSV miljoenen betalen voor Romero

6004
0

Hoewel de berichtgevingen over Maximiliano Romero vorige week nog over een eventuele terugkeer naar PSV gingen, lijkt het er nu toch op dat de wegen van Romero en PSV ook contractueel gaan scheiden.

Het verhaal van de onfortuinlijke spits Maximiliano Romero is bekend. PSV sloot recent een nieuwe huurovereenkomst met Racing Club, maar de Argentijnen willen de 24-jarige spits nu definitief overnemen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Even leek een tijdelijke terugkeer in de maak omdat de Argentijnse club de gemaakte afspraken met PSV niet na wist te komen. Racing Club lijkt nu alsnog overstag te willen gaan en ook door te pakken voor Romero, die graag in zijn vaderland wil blijven.

Volgens Argentijnse media heeft Romero al een persoonlijk akkoord bereikt over een contract tot medio 2026. Het Eindhovens Dagblad benadrukt wel dat PSV nog geen officieel bod ontving uit Argentinië. PSV gaat nog niet meteen uit van een definitief vertrek van Romero naar Racing Club maar ook Argentijnse media maken melding van de aanstaande deal, waar een transfersom van toch nog miljoenen euro’s mee gemoeid zal gaan zijn.

Dat bedrag is in het dossier van Maximiliano Romero alsnog een meevaller te noemen gezien de enorme transfersom die PSV in 2017 betaalde voor de vaak geblesseerde spits. PSV is zodoende hard op weg om Romero definitief te slijten. Het miljoenenverlies rond Romero is in de jaarrekeningen echter al ingecalculeerd, schrijft het Eindhovens Dagblad.

De eventuele ontvangst van de genoemde transfersom van 2,5 miljoen euro, zou zo toch nog een meevaller op de reeds afgeschreven miljoenen zijn. De inmiddels 24 jarige Maximiliano Romero had nog een contract tot medio 2024 bij PSV.


Vorig artikelMexicaanse topclub betaalt miljoenen en is dolblij met Érick Gutiérrez, zo kondigt Chivas komst Guti aan
Volgend artikelTransfersom 15 miljoen | ‘PSV onderhandelde met AC Milan over definitieve transfer van Charles De Ketelaere’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in