Home Nieuws Anwar El Ghazi bijna PSV’er na akkoord over salaris: ‘Er moeten toch...

Anwar El Ghazi bijna PSV’er na akkoord over salaris: ‘Er moeten toch betere spelers zijn dan El Ghazi?’

5952
0

PSV is al enkele dagen akkoord met Aston Villa over een transferbedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro voor Anwar El Ghazi.

Er lag tot maandagmiddag nog geen akkoord met El Ghazi zelf maar daar is maandagavond verandering in gekomen. Het salaris van de aanvaller leek een issue te zijn maar een akkoord is nabij, meldt Voetbal International. El Ghazi komt met name in aanmerking voor de positie van rechtervleugelaanvaller omdat Noni Madueke pas na de winterstop weer fit is. El Ghazi heeft op sociale media zowel voor- als tegenstanders getuige alle reacties op zijn aanstaande komst naar Eindhoven.

Aad de Mos is als analist bepaald niet enthousiast over de aanstaande transfer van El Ghazi naar Eindhoven. Tegen Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zegt Aad de Mos over de aanvaller: “Ik ben niet zo’n El Ghazi-man. Ik begreep dat ook Ajax hem wilt hebben. Die moeten hem dan maar gauw halen. Ik heb z’n statistieken bekeken. Er moeten toch betere spelers zijn dan El Ghazi?”, aldus een kritische Aad de Mos.


Vorig artikelExtra jaar PSV lonkt na 40 miljoen euro bod Southampton, na Nottingham Forest pas tweede concrete bod
Volgend artikelHoe verzorgen voetballers hun voeten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in