Home Nieuws Angelino voelt het vertrouwen: “Trainer en hele staf geeft me sinds begin...

Angelino voelt het vertrouwen: “Trainer en hele staf geeft me sinds begin vertrouwen”

80
0

Angelino is bezig aan een ijzersterk serie wedstrijden. De Spaanse linksback komt verdedigend nauwelijks in de problemen en geldt als energieke factor op de linksbackpositie.

De Spanjaard voelt het vertrouwen. “De trainer en de hele staf heeft me sinds het begin van dit seizoen het vertrouwen gegeven. Ik mag en kan mezelf laten zien. Tegen Ajax maakte ik op een gegeven moment wat foutjes,  maar een deel van het team rent dan direct terug en lost het op. Elke keer als we de bal verliezen, willen we hem meteen terug”, zegt Angelino tegen het Eindhovens Dagblad.

“Een mooie start van de competitie, een mens kon in deze wedstrijden bijna niet om meer vragen. Ons publiek was fantastisch en we hebben ze terugbetaald. Dagen voor deze wedstrijd is er al spanning in Eindhoven en dan is het heerlijk om te winnen.”

Komende zaterdag gaat PSV op bezoek bij NAC Breda, de oude club van Angelino. “Geweldig om daar terug te mogen komen, het publiek en de mensen bij de club hebben me alles gegeven. Ik wist vorig jaar aan het begin van het seizoen nog niet hoe mijn carrière zich zou ontwikkelen, maar in Breda kreeg ik een push. Bij NAC voelde ik vertrouwen, zoals ik me nu ook heerlijk voel bij PSV. We durven nieuwe grenzen op te zoeken en scoren in veel wedstrijden makkelijk, maar blijven ook geconcentreerd.”


Vorig artikelDe Telegraaf geeft Ajax louter voldoendes, Luuk de Jong een 7,5
Volgend artikelSjaak Swart richt pijlen op ‘rode’ Lozano: ‘Ajax blijft de beste ploeg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in