Home Nieuws Angeliño verovert harten in Leipzig, Duitse club gaat na slechts 8 wedstrijden...

Angeliño verovert harten in Leipzig, Duitse club gaat na slechts 8 wedstrijden voor transfer

475
0

RB Leipzig is voornemens Angeliño snel definitief over te nemen van Manchester City.

De trainer van Leipzig is al vanaf het begin onder de indruk van Angelino, die zich overal razendsnel weet aan te passen. Trainer Julian Nagelsmann zou sportief directeur Markus Krösche inmiddels hebben verzocht Angelino over te nemen van Manchester City. De eerste gesprekken daartoe zouden inmiddels gaande zijn.


RB Leipzig denkt dat de eerder genoemde 30 miljoen euro voor Angelino aan de hoge kant is gezien de crisis waarin het voetbal zich momenteel begeeft. ‘Alle clubs moeten omgaan met deze crisis’, zegt een Krösche in gesprek met BILD.

De nog altijd pas 23-jarige Angeliño werd aan het einde van de winterse transferperiode gehuurd en speelde tot nu toe slechts mee in acht officiële duels. In het tweeluik met Spurs was Angelino meteen belangrijk en hield zich met gemak staande.

Het zegt veel over het niveau wat Angelino steeds ten toon weet te spreiden als er na slechts 8 wedstrijden al een eerste aanzet tot overname wordt gedaan. De directie en staf van de Duitse topploeg weten inmiddels genoeg en willen snel tot actie overgaan. ‘Het staat vast dat Angeliño heel graag bij deze club is en onder deze technische staf wil werken. Voor ons is dat heel positief’, aldus de technisch manager van Leipzig.


Facebook Comments Box