Home Nieuws Angelino verklaart succes PSV: ‘Plezier’

Angelino verklaart succes PSV: ‘Plezier’

20
0

Plezier! Dat is het grote toverwoord voor de Spaanse back Angelino. In gesprek met VI zegt de verdediger dat het huidige PSV vooral enorm veel plezier heeft.

Angelino voelt zich zowel op als naast het veld erg gelukkig. De 21-jarige linksback wordt binnenkort vader en dat vindt hij uiteraard bijzonder. “Dat wordt de eerste keer, heel bijzonder en spannend natuurlijk”, zegt hij tegen Voetbal International. “We weten nog niet wat het wordt, maar waarschijnlijk horen we dat deze week. Ik kan nauwelijks wachten. Het zijn droomweken voor me. Ik heb mijn debuut mogen maken in het nationaal elftal en dat ging erg goed. We wonnen met 7-2 van IJsland, ik stond in de basis en heb een paar doelpunten voorbereid. Deze flow waarin ik zit, mag nog wel even voortduren.”


Het succes van PSV, dat zonder puntenverlies aan kop gaat met een fantastisch doelsaldo is volgens de Spanjaard geen toeval. “Het gaat allemaal om plezier en dat is er bij ons. Dat zie je aan onze manier van spelen. We gaan na ieder doelpunt door om er nog één te maken. Natuurlijk voor het publiek, maar ook zeker voor ons zelf. Als we dat plezier houden, dan kunnen wij dit het hele seizoen volhouden. Dat we nog steeds een perfecte score hebben, is natuurlijk fantastisch. Veel credits en respect naar onze aanvallers, zij zijn fantastisch”, vindt hij.

Angelino ziet bij zijn teamgenoten veel focus en verwacht zelfs dat het elftal dit het gehele seizoen kan volhouden.


Facebook Comments