Home Nieuws Angeliño trots: ‘Ik ben erg dankbaar dat ik dit ontvang’

Angeliño trots: ‘Ik ben erg dankbaar dat ik dit ontvang’

22
0

Een trotse en blije Angeliño stond na afloop de pers en daarmee ook hans Kraay Junior te woord.

Na de wedstrijd tegen VVV Venlo ontving Angeliño uit handen van Hans Kraaij jr. de prijs voor Talent van de Maand.


“Ik ben erg dankbaar dat ik dit ontvang. Ik heb er hard voor gewerkt en het voelt geweldig dat het harde werken loont. Ik ben erg blij dat ik het ontvang,” aldus de Spanjaard op Fox Sports.

Ondanks dat hij als linksback staat opgesteld, is Angeliño meestal in de aanval te vinden. “Ik hou van aanvallen. Daarom zie je me meestal voorin. Ik geniet momenteel”, zo gaf hij aan. “Ik werk er hard aan om verdedigend beter te worden. Dat is deel van mijn werk. De trainers helpen mij om me te verbeteren en je ziet al de progressie.”


Facebook Comments