Home Nieuws Koeman gecharmeerd: Angeliño plukt mogelijk vruchten van transfer Messi naar Manchester City

Koeman gecharmeerd: Angeliño plukt mogelijk vruchten van transfer Messi naar Manchester City

1600
0

Dat de Spaanse linksback Angeliño niet meer voor PSV zal spelen, was al even duidelijk gezien de mooie ontwikkelingen die de Spanjaard weet door te maken.

De linkervleugelverdediger staat mogelijk alweer voor een nieuwe stap in zijn carrière. Een naderende transfer van Messi naar Manchester City kan daar mogelijk toe bijdragen voor Angeliño. Ronald Koeman is dusdanig gecharmeerd van snelle wendbare back, dat een zomerse transfer naar FC Barcelona erg realistisch is geworden.

De ontwikkelingen rond Lionel Messi gaan door en lijken in de richting van Manchester wijzen. De fans van Manchester City hebben aanwijzingen dat Messi de City gelederen komt versterken. City spits Sergio Agüero heeft namelijk zijn naam op social media van ‘KunAguero10’ veranderd in ‘KunAguero’. City fans denken daarom dat Agüero zijn sociale media kanaal in gereedheid brengt voor de komst van zijn vriend Messi, die altijd nummer tien draagt

Een ander gerucht in zowel Spaanse als Engelse media verwijst naar Man City-directeur Ferran Soriano. De directeur zou aanstalten maken naar Barcelona te reizen, waarbij hij City spelers Angeliño, Eric Garcia en Gabriel Jesús als ruilmiddel zou willen inzetten ten einde Messi bij FC Barcelona los te weken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here