Home Nieuws Marca: Angeliño ook in beeld bij FC Barcelona en Arsenal

Marca: Angeliño ook in beeld bij FC Barcelona en Arsenal

20
0

Van linkerflank speler bij NAC Breda naar een internationale topcarriere. Niet lijkt te snel te gaan voor PSV’s linksback Angelino.

Een jaar geleden waren er nog twijfels of Angelino verdedigend wel mee zou kunnen bij PSV. Nauwelijks een maand of 10, 11 later staat de Spaanse vleugelflitser in de belangstelling van de Europese elite clubs.


Het is wat Angelino betreft niet gebleven bij geruchten of sluimerende interesse van zijn vorige werkgever Manchester City. Nee, er zijn inmiddels meer internationale kapers op de kust. Volgens het Spaanse Marca hebben in navolging van Paris Saint-Germain en Manchester City ook Barcelona en Arsenal interesse in Angeliño.

De clubs hebben zich bij PSV gemeld voor de linksback en PSG zou zelfs 25 miljoen euro willen bieden. Volgens het medium zal hij echter terugkeren bij Manchester City, omdat de Engelse kampioen de terugkoopclausule van 12 miljoen euro gaat lichten. Er is verder weinig bekend over de exacte invulling van de zogenaamde clausule.

De wens van de speler is nog altijd bepalend en Manchester City moet als Europees handelshuis met een wel heel serieus plan van aanpak en ontwikkeling komen wil Angelino terugkeren naar midden Engeland. Een transfer naar City is nog niet zo vanzelfsprekend gezien de werkwijze maar ook de zeer grote selecties die de Citizens beschikbaar hebben.

Angelino heeft zelf mogen ervaren wat een jaar topvoetbal met de ontwikkeling van een jonge speler kan doen. Dat proces mag niet doorbroken worden door de lokroep van een semi Qatarese Engelse ‘olie club’, die niet bepaald bekend staat jonge spelers een stabiel en geleidelijk pad naar de top voor te leggen.


Facebook Comments