Home Nieuws Angelino, Memphis en Marcelo in halve finale Champions League

Angelino, Memphis en Marcelo in halve finale Champions League

331
0

Het heeft meer weg van een loterij dan van een waardig Europees toernooi maar feit is dat de Champions League is aangekomen in de halve finale.

Zonder fans en slechts één knock-out wedstrijd is de Champions League niet bepaald zichzelf daar in Lissabon. Inmiddels zijn de halve finales bekend en daarin strijden drie ex-PSV’ers om de Cup met de grote oren.

Memphis Depay en Marcelo gaan spelen om een plaats in de finale. Dankzij een 3-1 overwinning op Manchester City staat Olympique Lyon in de halve finale van de Champions League.

Memphis Depay en Marcelo begonnen in de basis. Marcelo was in zijn PSV-jaren een ronduit zwakke verdediger en stapelde fout op fout. Dick Advocaat kon het gepruts van Marcelo in die tijd niet langer aanzien en de Braziliaan vertrok naar Hannover om via Besiktas bij Lyon terecht te komen.

Herstel volgde maar van een degelijke betrouwbare verdediger is geen sprake. Vrijdagavond wist Angelino zich al met Leipzig te plaatsen voor de halve finale van de Champions League.

Lyon speelt volgende week woensdag tegen Bayern München. In de andere halve finale speelt RB Leipzig met Angelino tegen Paris Saint-Germain.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here