Home Nieuws Angeliño kiest al vroeg in zijn carriere voor Turkse competitie | Privejet...

Angeliño kiest al vroeg in zijn carriere voor Turkse competitie | Privejet vliegt linksback naar Istanbul

1297
0

De Spaanse oud-PSV’er Angeliño is alweer toe aan zijn volgende club. De Spaanse linksback vertrekt bij Red Bull Leipzig en zal voor het Turkse Galatasaray gaan spelen.

Bij RB Leipzig was Angeliño niet geheel zeker meer van een vaste basisplaats en kreeg hij te horen dat een vertrek niet onbespreekbaar was. Zijn volgende bestemming mag best opmerkelijk worden genoemd omdat de Turkse competitie normaal gesproken pas op latere leeftijd in beeld komt van spelers die grote kwaliteiten worden toebedeeld. Desalniettemin besloot Angeliño voor het Turkse Galatasaray te tekenen, waar hij in eerste instantie op huurbasis aan de slag zal gaan.

Daarnaast heeft de Turkse club een optie tot koop bedongen op de voormalig PSV’er, zo weet de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano te melden. Galatasaray heeft een koopoptie bedongen van zo’n 7 à 8 miljoen euro.

Angeliño kwam in de zomer van 2018 over van Manchester City naar PSV en maakte vrijwel meteen indruk aan de linkerkant. De Spaanse vleugelverdediger speelde het seizoen daarvoor bij NAC Breda een uitstekend seizoen en ging voor zijn geluk bij PSV. De Engelse club had echter ook een terugkoopclausule bedongen, waardoor de periode van Angeliño in Eindhoven beperkt bleef tot slechts één seizoen. Hij speelde 43 officiële duels voor PSV, waarin hij één keer scoorde en twaalf assists gaf.

Zoals te doen gebruikelijk rondom transfers naar Turkse clubs, liet de president van Galatasaray ook voor Angeliño een privejet invliegen om de linkervleugelverdediger naar Istanbul te vliegen.


Vorig artikelCentrum Boscagli – Sánchez | Gaat PSV doorpakken voor enigszins ‘betaalbare’ Spurs verdediger Sánchez?
Volgend artikelJohan Derksen doet beroep op PSV RvC lid Klaas Dijkhoff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in