Home Nieuws Andres Guardado geliefd en gewaardeerd in Sevilla

Andres Guardado geliefd en gewaardeerd in Sevilla

61
0

Andrés Guardado is sinds deze jaargang speler van Real Betis. De club uit Sevilla draait een meer dan goed seizoen en staat vooralsnog op een achtste plaats in de Primera Division.

Het elftal waarin Guardado de aanjager en spelverdeler is, wist al resultaat te behalen in Bernabeu waar gewonnen werd van Real Madrid en wist ook spectaculaire wedstrijden te koppelen aan het behalen van punten. De club uit Andalusie is waar wat blij met Andres Guardado.

“De clubleiding had al vernomen dat Guardado bij PSV populair was en de ploeg na zijn komst een tijd naar een hoger plan heeft kunnen tillen”, laat de Spaanse journalist en Betis-watcher Mateo González weten aan het Eindhovens Dagblad. Volgens González is de transfer een schot in de roos. “Hij heeft een grote invloed op de groep en iedereen ziet hoe enorm professioneel hij bezig is. Zowel binnen als buiten het veld is hij een voorbeeld voor iedereen. Betis heeft een jonge formatie en veel spelers kijken echt tegen Guardado op.”

Guardado speelt vrijdagavond met Mexico een oefeninterland in en tegen België. “Het zal een beetje van het WK van volgend jaar afhangen misschien, maar zoals ik het nu inschat wil hij door en misschien nog wel recordinternational van Mexico worden, aldus González. “Bij Betis wordt er goed op gelet dat hij zichzelf niet voorbij loopt.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here